Bæredygtig omstilling

Kursus

Bæredygtig omstilling

med de 17 Verdensmål

På dette kursus taler og samarbejder vi ud fra en fælles forståelsesramme om, at det hele hænger sammen. Ambitionen er at give dig handlingsorienteret undervisning med realistiske idéer til, hvordan du bidrager til bæredygtige forandringer.


Mange af tidens udfordringer hænger sammen med adfærden hos os mennesker. Med de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling får du midlerne til omstillingsparathed, som kan bruges i alt fra madvaner til IT-løsninger.


Som deltager på kurset kan du se frem til inspirerende værktøjer, hvor vi vil udfordre dig i din forandringsparathed gennem konkrete handlinger. Handlinger du nemt kan implementere på din arbejdsplads, organisation og i egen hverdag.Indhold

Kurset varer 3 hele dage


Dag 1 + 2 (sammehængende):


Vi skiller Verdensmålene fra hinanden og sætter dem sammen igen. I dialog finder vi alt det Verdensmålene kan. Du får Verdensmålene helt tæt på så de bliver konkrete og handlingsorienterede. 


Vi arbejder praktisk orienteret og sætter dit arbejde med forandringsparathed i fokus. Vi giver dig værktøjerne til at sætte mål og definere succeskriterier, så du kan gennemføre bæredygtigheds- og forandringsprojekter, der gør en forskel. 


Mellem dag  1 + 2 og dag 3 arbejder du med et selvvalgt bæredygtigt forandringsprojekt i egen praksis.
Du opstiller mål, succeskriterier/indikatorer, udarbejder handlingsplan, inspirerer og evaluerer.
 


Dag 3:


Opfølgning på de to første kursusdage, dit forandringsprojekt og etablering af netværk. Vi faciliterer netværk med fokus på at styrke bæredygtig udvikling. Det giver adgang til nyeste viden, metoder og værktøjer - og ikke mindst sparring om bæredygtighed i praksis.
Målgruppe

Som deltager i kurset "Bæredygtig omstillingsagent" vil du møde medarbejdere, konsulenter og ledere fra den offentlige sektor, private virksomheder, civilsamfundets organisationer og uddannelsesinstitutioner. Alle er velkomne. 


Der er plads til 18 deltagere på hvert hold. 

Kurset giver dig

  • Forståelse af FN's 17 Verdensmål og vigtigheden af dem
  • Træning i at tænke i bæredygtighed
  • At kunne agere omstillingsparat
  • Viden og værkstøjer til at kunne Inspirere kollegaer og andre til mere bæredygtig adfærd
  • Konkret erfaring med at opstille relevante bæredygtighedsmål og -indikatorer samt udarbejdelse af handlingsplan.

Pris

Kurset koster kr. 4.950 inkl. alle materialer.


Vi byder på lækker økologisk morgenkaffe/te med børd, formiddagssnack, frokost og eftermiddagskaffe/te med kage og frugt.


Kursusprisen inkluderer, at du vil blive inviteret til tema- og netværkstage i VerdensmålsAkademiet. 

Spørg

Ring eller skriv endelig, hvis du har spørgsmål til kurset eller har brug for hjælp til at booke overnatning i Odense. Vi samarbejder med flere centralt beliggende hoteller i byen.


Send en mail til os på kontor@verdensmaalsakademiet.dk 


VERDENSMÅLSAKADEMIET

kontor@verdensmaalsakademiet.dk