Kurser/workshops

I VerdensmålsAkademiet insisterer vi og inviterer dig til bæredygtig omstilling. Det starter nemlig med dig når vi sammen skal forandre verden til bæredygtig udvikling. Vi står på en brændende platform, hvor klimaet, jorden og fremtidens generationer har brug for at vi gør noget meget anderledes end vi har gjort de sidste mange år. 


Vi er overbevidste om, at der er talt meget om, hvad vi bør, kan og skal gøre. Nu skal der sættes handling bag ordene og de gode intentioner. I VerdensmålsAkademiet arbejder vi praksisorienteret. Det betyder, at vi vil udfordre dig på at omsætte det, du gerne vil til handlingsplaner som ikke får lov til at blive i skrivebordsskuffen. Du får rig mulighed for at træne og øve dig, sparre med gode kollegaer og dermed få støtte til at gennemføre den bæredygtige omstilling, du gerne vil sætte i gang. 


Koblingen mellem teori og praksis skal give værdi på flere planer. Bæredygtighed er at stå på mål for både den sociale, økonomiske og miljømæssige bundlinje. Bæredygtig udvikling er derfor også at skabe værdi for organisationen samtidig med at vi forandre verden i forhold til de mål, der er givet os i FN's 17 Verdensmål. 


I VerdensmålsAkademiet tilbyder vi inspiration, viden og handling:


  • Vil du træne dit være- og bæredygtige lederskab?
  • VIl du sætte skub i bæredygtig omstilling i din organisation og i eget liv?
  • Har du brug for et boost og inspiration til dit bæredygtige virke - og din væredygtighed?
  • Vil du møde kollegaer, der udfordrer dig, giver dig støtte og sparrer med dig?


I VerdensmålsAkademiet giver dig værktøjer og platforme at stå på

til fremtidens bæredygtige udvikling.


VERDENSMÅLSAKADEMIET

kontor@verdensmaalsakademiet.dk