Om os

Kursusledere og undervisere


I VerdensmålsAkademiet vil du møde nysgerrige, engagerede og reflekterende kursusledere og undervisere med solid ledelseserfaring. Vi er alle optaget af at bidrage til en bedre verden og ved af erfaring, at den dagsorden kan vi ikke lykkes med alene. 


Her får du en kort præsentation af os. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil i dialog med os om Verdensmål, bæredygtighed og væredygtighed. 

Bente Malig Larsen


58 år, indehaver af Dualog.

Cand.cur. Træner i Motivational Interviewing.Det er vigtigt for mig som leder at fremstå troværdigt og at man kan mærke mine værdier skinne igennem: ordentlighed, nærværende og reflekterende. 


"Man er aldrig en bedre leder end det menneske, man er". Citat: Ole Fogh Kirkeby.


Jeg arbejder med kommunikation og relationer. Mange taler om varme hænder. Jeg vil også gerne sætte fokus på flere og varme samtaler og relationer. 


Jeg har mange års erfaring med at undervise og faclitere processer for ledere. Jeg vil gerne være med til at omsætte begrebet bæredygtig ledelse, herunder FN's Verdensmål, så de fremstår enklere og bliver anvendelige/omsat i egen daglig ledelsespraksis. Jeg er ikke fanatiker, men mener at vi alle kan være med til at gøre en lille forskel i den større sammenhæng. Og måske er det den lille forskel det, der gør den største

forskel?


I Dualog arbejder vi med i det små med omstille til bæredygtige løsninger. Jeg har fx indført bæredygtige net og bruger genbrugspapir. I min hverdag prøver jeg at spise mindre kød og mere grønt.


Jeg netværker på LinkedIn. Har kan du læse min profil og jeg gerne invitere dig til at være en del af mit netværk.


På min hjemmeside www.dualog.dk kan du ligeledes læse mere. Ingrid Skøtt Thomsen


42 år. Pædagog, leder og stud. mag.
Jeg er uddannet i systemisk ledelse og har i en lang  årrække studeret, modtaget og praktiseret ledelse som områdeleder i en ungdomsskole. For et par år siden skulle jeg andre veje og er nu tilknyttet VerdensmålsAkademiet som underviser. Ved siden af VerdensmålsAkademiet studerer jeg på Syddansk Universitet, hvor jeg pt. er igang med at afvikle mit kandidatspeciale. I specialet undersøger jeg hvordan de 17 Verdensmål kan lede du og jeg i forandring.


For at kunne lede andre skal man kunne lede sig selv. Det er en ledelsestænkning fra ledelsesforskeren C. Otto Scharmer og er en strategi, jeg har fulgt i mange år.


For syv år siden fik jeg et kollaps som er det sidste trin på stresstrappen. Meditation, måltidskasser, retræteophold og mindfull walking er idag blandt de redskaber jeg bruger til at lede min indre ubalance: den indre personlige bæredygtighed. Bæredygtighed handler også om, at du som menneske skal være i balance, såvel som miljøet omkring dig. For at praktisere bæredygtighed på en autentisk og meningsfuld måde må det ske ud fra en dyb forankring i een selv. 


Min brændende platform for at formidle bæredygtighed og Verdensmål er min søn. Han spurgte mig forleden: "Tror du der er en verden når jeg bliver voksen?". Det er min mission og mit ansvar at give ham håb.


Jeg er overbevist om at mit positive sind og det vi formidler og praktiserer i VerdensmålsAkademiet vil være med til at ændre verden. Ikke hele verden, men jeg vil glæde mig til at sprede ringe i vandet sammen med dig og andre, der kigger forbi VerdensmålsAkademiet.


Her finder du min profil på LinkedIn.VERDENSMÅLSAKADEMIET

kontor@verdensmaalsakademiet.dk